Wtorek, 26 stycznia 2021

imieniny: Pauli, Polikarpa, Pauliny

RSS

Zgłoś komentarz do moderacji

Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
wiem co to pulpa i nie chodziło mi o użycie jej konkretnie do kefiru ale np do serków smakowych np serek truskawkowy na bazie pulpy truskawkowej (takie kiedyś robiliście - nie wiem czy nadal robicie). Ktoś czepia się słówek - mówiąc o technologii, to kto z "dowodzących" ludżmi na produkcji uważa się za technologa? Ma ktoś może wyższe wykształcenie w kierunku mleczarstwa?

Napisany przez ~SMAKOSZ, 19.09.2011 06:59

W powodzie zgłoszenia wpisz jak najwięcej informacji. Możesz pozostawić do siebie numer kontaktowy.
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 3.221.159.255 / ec2-3-221-159-255.compute-1.amazonaws.com
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)