środa, 17 października 2018

Ostatnia aktualizacja: 08.10.2018 14:42

handlowiec

Firma KOLTECH poszukuje kandydatów na stanowisko
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas

Miejsce: Racibórz

DZIAŁ SPRZEDAŻY - EKSPORT

Opis stanowiska:

• aktywne prowadzenie działań handlowych, nawiązywanie, utrwalanie i rozwój kontaktów z potencjalnymi klientami zagranicznymi
  • tworzenie ofert handlowych
  • kompleksowa obsługa kontraktów
  • udział w targach i wystawach branżowych

Wymagania:

• dobra znajomość języka niemieckiego oraz angielskiego w mowie i piśmie – warunek konieczny
  • wykształcenie wyższe
  • komunikatywność, wysoka kultura osobista, samodzielność, łatwość nawiązywania kontaktów
  • dobra organizacja pracy
  • umiejętności komunikacyjne
  • prawo jazdy kat. B
  • znajomość obsługi komputera i pakietu Ms Office

Dodatkowe atuty:

• doświadczenie w pracy związanej z handlem zagranicznym
  • znajomość procedur w handlu zagranicznym
  • umiejętność negocjowania umów sprzedaży
  • znajomość innych języków obcych ( jęz. francuskiego, włoskiego )

Oferujemy:

• pracę w firmie specjalizującej się w sprzedaży na rynki międzynarodowe
  • umowę o pracę,
  • szkolenie wprowadzające i podnoszące kwalifikacje zawodowe w tym studia podyplomowe z dziedziny handlu zagranicznego,
  • pracę z doświadczonym i prężnym zespole działu sprzedaży
  • opiekę zdrowotną w ramach programu PZU MEDYCYNA

CV prosimy wysyłac na adres: rekrutacja@koltech.com.pl z dopiskiem HANDLOWIEC.

Informacja o przetwarzaniu Danych osobowych:

Administratorem Danych Osobowych (Administrator) osób ubiegających się o zatrudnienie jest KOLTECH Sp z o.o. 47-400 Racibórz u. Gospodarcza 2

Administrator powołał Inspektora Ochrony Danych, z którym można się skontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej, adres e-mail: iod@koltech.com.pl

Dane osobowe osób ubiegających się o zatrudnienie przetwarzane będą w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji na podstawie art. 22 §1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy.

Dane osobowe kandydatów do pracy nie będą udostępniane innym podmiotom.

Kandydaci do pracy będą mogli odebrać swoje dokumenty w terminie 1 miesiąc po zakończeniu procesu rekrutacji. Dokumenty można odebrać osobiście po wcześniejszym umówieniu się. Nie odebrane dokumenty zostaną komisyjnie zniszczone w terminie 1 miesiąca od zakończenia procesu rekrutacji.

Osoby ubiegające się o zatrudnienie mają prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, mogą zażądać ich usunięcia oraz pobrania.

Jeżeli osoba ubiegająca się o pracę uzna, iż Administrator przetwarza jej dane z naruszeniem przepisów Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (RODO) może złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

Jeżeli kandydat do pracy chce, aby jego dane były wykorzystane w celach kolejnych rekrutacji prosimy o dopisanie do składanych dokumentów następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w zawartych w mojej ofercie pracy do potrzeb przyszłych rekrutacji realizowanych przez firmę KOLTECH Sp. z o.o., w tym skontaktowania się ze mną.

Ogłoszenie płatne