Niedziela, 24 stycznia 2021

imieniny: Felicji, Tymoteusza, Rafała

RSS

Epidemia koronawirusa:

Świąteczne smaki Ernestyna Janety - kiełbasa szynkowa

23.11.2020 14:30 | 0 komentarzy | EK

Kiełbasa szynkowa  z Zakładu Rzeźnico-Wędliniarskiego Erestyna Janety. Proces produkcji sięga wieloletniej tradycji. Do produkcji wyrobu użyte jest specjalnie wyselekcjonowane mięso z szynki wieprzowej. Wyrób jest wędzony w tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem.

Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Ernestyn Janeta kojarzy się przede wszystkim z dobrym smakiem i tradycją czego dowodem są przyznawane nagrody i wyróżnienia na konkursach i targach krajowych.

Obecnie zakład oferuje ponad 150 gatunków kiełbas cienkich i grubych, szynek, salcesonów, pasztetów i mielonek oraz kilkadziesiąt rodzajów wyrobów garmażeryjnych między innymi pierogi, naleśniki, bigos, gołąbki, krokiety i inne. Wszystkie te wyroby można zakupić w 21 sklepach firmowych.

Zapraszamy!

Świąteczne smaki Ernestyna Janety - kiełbasa szynkowa
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas


Prezentacja jest opublikowana w ramach pierwszego społecznego projektu medialnego pn. "Kupuję-smakuję. Wybieram polskie produkty"

Skontaktuj się z nami już dziś i zamów własną prezentację. Napisz na: reklama@nowiny.pl   

Zobacz również szczegóły projektu tutaj: https://www.nowiny.pl/171132-producenci-wytworcy-i-sprzedawcy-polskiej-zywnosci-startujemy-z-pierwszym-spolecznym-projektem-medialnym-na-rynku-spozywczym.html